Лейбълът на Графа помага на Тома

 

Рокаджията пусна клипа на авторското "I'm Lost"

 

 

Тома пусна в интернет първото си авторско парче на английски език "I'm Lost". Само часове след премиерата на видеото му, заваляха положителни коментари и поздравления за рок идола и музикантите от едноименната му група, с която заедно аранжират и изпълняват песента.

 

 

 

 

Чети и: На парти в Маями с Flo Rida

 

 

Суперлативите не се ограничават само по отношение на свежото и модерно звучене на "I'm Lost", много са положителните коментари и за видеото към песента, режисирано от Васил Стефанов. Началото на клипа много напомня за скока на Феликс Баумгартнер от ръба на Космоса, но се оказва, че е чисто съвпадение и както от бандата на Тома казват “поглед в бъдещето”, защото снимките са направени седмици преди скока на Феликс.

 

 

На страницата си във facebook Тома споделя, че “...няма по- удоволетворяващо нещо от това да създадеш нещо сам, да работиш, за да се получи добре и накрая добрия резултат да зарадва верните ти фенове.”

 

 

Музикантът твърдо вярва, че в България има много рок почитатели и това го мотивира да продължава да прави рок музика. През последните месеци Тома репетира с групата си, за да подготвят силен репертоар, който ще представят на живо в начало на следващата година. Независимо, че в момента зад изпълнителя не стои музикален лейбъл, компанията Монте Мюзик се ангажира с подкрепа за промоцията на “I’m Lost”, а на по-късен етап и продуценство на следващите проекти на звездата.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика