"Мога пак" вече на пазара

 

Албумът на Цвети Янева носи много настроение

 

 

Навръх Никулден, Цветелина Янева изненада изключително приятно своите почитатели.

 

 

Певицата избра тази хубава дата за появата на своя нов дългоочакван албум, озаглавен "Мога пак". Музикалният проект предлага DVD с вече наложени хитове на изпълнителката и CD с напълно нови композиции. Албумът "Мога пак" носи много настроение и със сигурност бързо ще се превърне в истинско изкушение за ценителите на модерния фолк.

 

 

За песните, включени в CD-диска, Цветелина Янева се е доверила предимно на български автори, а песните дават сериозна заявка за бъдещи хитове.

 

 

 

 

Само броени дни след официалната си премиера в ефира на "Планета" ТВ, песента "С какъвто се хванах" вече е сред фаворитите на меломаните. Това ясно пролича и на концерта, посветен на 11-тия рожден ден на музикалния канал, когато публиката запя мелодията в един глас с изпълнителката.

 

 

Чети и: Emeli Sandé пусна видео на „Clown”

 

 

Бурни аплодисменти по време на спектакъла предизвика и премиерата на парчето "Нещо голямо", което също разкри голям хитов потенциал. Цвети пък блесна на сцената с брилянтно изпълнение на живо и с изключително стилна рокля в златисто, с които отново доказа своята класа.

 

 

Информация на planeta.tv

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика