Идва пролетният Бал в бяло на Метрополис

 

Зимният дворец ще посрещне двама госта с кралски титли

 

Steve Lawler и Ida Engeberg са чуждестранните хедлайнери на четвъртия Бал в бяло, организиран от Метрополис. Разбира се, присъстващите на събитието ще бъдат посрещнати и изпратени и от качествената селекция на българските участници - Jassen Petrov, DJ Steven, Roboloco - Miss Lidiya & DJ Smurf и DJ Petar.

 

Събитието ще се състои за първи път през пролетта - на 19 май от 22.00 часа в Зимния дворец в София, а билетите за него на цена от 20 лева вече са в продажба.

 

Познат под името King of Space, Stave Lawler е талантлив артист, едновременно ценен от индустрията заради винаги блестящата си форма, която поддържа вече повече от десетилетие и от публиката заради постоянното си развитие, донесло му компетентна и музикално грамотна аудитория. Емблематичният резидент на терасата на Space в Ибиса е отговорен за много легендарни изгреви – слънчеви и музикални.

 

От самото начало типични за почерка му са отчетливите танцувални вибрации, в които всичко започва от ритъма. Перкусионният му звук отвежда публиката в дълбоките тъмни води на дийп хаус и даун темпо, ескалиращи до екстатични развития, към които никой не остава безразличен. С края на сета му у нас обаче Балът в бяло няма да приключи, а тепърва ще започва. Защото след него зад пулта ще застане един от топ артистите на съвременната техно сцена - Ida Engeberg.

 

Още дебютът й като продуцент с EP-то Disco Volante (за Pickadoll на John Dahlback) става един от най-високо ценените и пускани тракове на лятото на 2007-ма. След него посоката е само напред и нагоре и до днес името на Ида не слиза от световните класации за диджеи и резиденти.

 

С приятеля й - небезизвестният Adam Beyer често са наричани „Кралят и Кралицата на техното” - той, заради успешния си лейбъл Drumcode, тя, заради нарастващата слава и изданията за култови компании, като Pickadoll, Get Physical and Truesoul.

 

 

 

Още музика