Различните Немо

 

"Различни" е парче, което си пускаш, за да слушаш отново и отново

 

 

Немо представиха най-новото си видео към песента "Различни" - едно парче за новото начало, за силата на човек да продължи напред, въпреки всичко. Типичното за бандата постгрънч звучене е идеално допълнено от визията на клипа:

 

 

 

 

"Различни" е парче, което си пускаш, за да слушаш отново и отново. Една песен направена с много любов и вдъхновение.

 

 

Немо е група от четирима музиканти, които имат своето собствено разбиране за музиката. Момчетата впечатляват с качествено музициране и с уникалния глас на своя солист. На това залагат и в новия си клип. Видеото е дело на работата на групата със студата La Villa и новия лейбъл Dazibao Publishing, с които Немо подготвят новия си албум през последните месеци. Видеото показва момчетата от групата с това, което те правят най-добре - да именно да творят своята музика.

 

 

Чети и: Дарк видео на "Animal"

 

 

Алек, Явор, Тео и Митко са се занимавали с музика много преди да се съберат като група. Днес обаче те вече се определят първо като част от Немо и след това като всичко останало.

 

 

Както Алек споделя, "ако веднъж си започнал да се занимаваш с музика, а и с каквото и да е изкуство, това те променя за цял живот. Това е начин на изразяване, начин на живот, житейска философия, около която се градят отношенията ти с околния свят. Всичко около твоите преживявания и желания се влияе от енергията, която даваш и взимаш от музиката. Да се лишиш от това, след като е било част от теб, е като да си спреш кранчето за живот."

 

 

С тази философия момчетата продължават да творят своята музика най-вече заради себе си и всички онези хора, които оценяват таланта им. Новото им парче напълно затвърждава любовта им към музиката.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика