100 кила се самоцензурира

 

Пусна нова версия на "Аз съм 6"

 

 

Скандалният рапър 100 Кила си наложи автоцензура и издаде „чиста” версия на превърналото се в Интернет феномен парче „Аз съм 6”, която е подходяща за излъчване по музикалните телевизии като в новия вариант на хита шокиращите изрази са заменени с неутрални думи.

 

 

Песента с припев „дреме ми на *** за тебе и тебе” била предвидена като релийз насочен единствено към сайтовете за видеосподеляне, но след като се превърна в тотален хит с над 1 000 000 гледания за една седмица, интересът към нея от страна на всички телевизионни канали рязко се повишил.

 

 

Вижте оригиналната версия:

 

 

 

 

Самият 100 Кила коментира лаконично новия припев на парчето: “Направих цензурираната версия за феновете на телевизионната кутия”.

 

 

Последната мания свързана с клипа на Килата е обявеният от него „Центруфуга контест” – всеки ден до 20 декември феновете му ще могат да пратят клипове с танците си на фона на „Аз съм 6”, а най-добрите ще спечелят голямата награда - Коледна вечеря с идола си като гласуването кои от участниците да останат на финала вече тече в социалната мрежа. Освен със стилна черно-бяла визия, „Аз съм 6” изненадва и с нетипичен за рап музиката ритъм от DJ DIAMOND.

 

 

Чети и: Дебютното ЕР на Daley вече е факт

 

 

Z, с когото 100 Кила възнамерява да работи ексклузивно по бъдещи проекти, първият от които е съвместно парче с Дичо и софийската хардкор банда Vendetta.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика