Slash става герой в нова видео игра

 

Музикантът е образ в самоучител за меломани

 

 

Легендарният музикант Slash става главен герой в най-новата музикална видео игра “BandFuse”. Редом до него застава и друга не по-малко известна китарна звезда – Zakk Wylde, познат от хитовия проект “Black Label Society”, а също и като бивш китарист на Ozzy Osbourne.

 

 

Играта е своеобразен самоучител за всички любители меломани, които искат да се научат да свирят на китара като големите легенди в жанра. “BandFuse” обещава да издаде “тайните” техники на великите китаристи и безспорно ще се превърне в хит сред всички млади музиканти с амбиции за световна слава. С Големия Слаш като главен инструктор по китара, това би било напълно възможно!

 

 

На 2 декември с грандиозен концерт в Лос Анжелис приключи американската част от турнето на Slash, промотиращо последния му солов албум “Apocalyptic Love” (Roadrunner / Орфей Мюзик). В момента музикантите са си дали заслужена почивка,  за да прекарат предстоящите празници у дома със семействата си.

 

 

Европейските дати от турнето стартират на 2 февруари с концерт в Истанбул, а веднага след това е и дългоочакваното българско шоу на 4 февруари в столичната зала Фестивална. Гастролът ще премине през Румъния, Унгария, Словения, Полша, Чехия, Австрия, Русия и всички скандинавски държави и ще продължи до 4 март, когато е последната европейска дата в Дъблин. Месец по-късно, на 11 май, Slash и компания ще бъдат специални гости на  легендарния OZZFEST в Токио.

 

 

Чети и: Pink извади нов сингъл

 

Албумът “Apocalyptic Love” на Slash е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика