Група Ice Cream пусна нов сайт

 

Видеото на "Щом падне мрак” набира скорост в YouTube

 

 

Стартира новият сайт на хип хоп групата Ice Cream. Ще го откриете на адрес www.icecreamwave.com. Страницата е изградена така, че да е еднакво информативна и полезна  - както за феновете на Ice Cream, така и на организаторите на събития.

 

 

В секция “Музика” е налична пълната информация за последния албум на групата - Want Some Ice Cream. Освен списък с песните, феновете могат да намерят лириките на всяко парче, да чуят част от него, да гледат клипа и не на последно място да си купят албума. Поръчката на диска Want Some Ice Cream отнема няколко секунди, а доставката ще бъде изпълнена в рамките на 48 часа след поръчката. Скоро музиката на Ice Cream ще може да се купува легално и от най-големите онлайн каталози - iTunes и Amazon.

 

 

“Участия” дава пълна информация за предстоящите участия - ден, час, клуб, цена на вход, а през формата в секция “Booking” всеки мениджър на клуб или организатор на събитие може да види свободните дати или директно да ангажира Ice Cream за участие.

 

 

 

 

Ice Cream обаче имат и друг повод за радост. Три седмици след премиерата на новия клип към парчето “Щом падне мрак”, видеото е гледано над 300 000 пъти само във vbox7 и YouTube. “Щом падне мрак” бързо набра популярност сред феновете и изпреварва по гледания клиповете на редица други български изпълнители. Парчето се радва на успех и в музикалните медии.

 

 

Чети и: Slash става герой в нова видео игра

 

 

По случай старта на Icecreamwave.com и успеха на “Щом падне мрак”, Ice Cream канят фенове, приятели и партньори на специално парти. Black Christmas Party е този четвъртък от 22:00 в бар Mood, където Елена от Ice Cream ще се превъплъти в ролята на Снежанка и ще раздаде много подаръци и усмивки от своя чувал с изненади.

 

 

lack Christmas Party, 20.12.2012, 22:00, Bar Mood в подлеза на бул. Г.С. Раковски и бул. Васил Левски. Входът е свободен.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика