Kid Rock с нова песен за Нова година

 

"Happy New Year" е втори сингъл от новия му албум "Rebel Soul"

 

 

Kid Rock е готов да започне новогодишните празненства. Детройтският рокаджия пусна видеото към новия си сингъл "Happy New Year". Парчето е втори сингъл от актуалния албум на номинирания пет пъти за Grammy изпълнител, “Rebel Soul”, който излезе на музикалния пазар на 19 ноември.

 

 

В режисираното от Jameson Stafford видео Kid и бандата му свирят пред публика на местното празненство в новогодишната нощ, а специален гост в клипа е топ модела Cindy Crawford.

 

 

 

 

Чети и: Група Ice Cream пусна нов сайт

 

 

За работата си с John Eddie върху парчето, Kid Rock казва “John е страхотен човек и добър автор на песни, на забавни песни. Той даде идеята за парчето и си казах “Уау, не мога да повярвам, че никой досега не е писал песен за Нова Година по този начин.” И допълва: “ John написа песента, но реших, че искам да завъртя всичко около свалките. Струва ми се, че купоните за Нова година, сватбите или подобен род събирания винаги са изглеждали като възможност за това. Сякаш има нещо във въздуха в такива ситуации…така че просто имахме това на ум и така се оформи цялата идея.

 

 

Албумът "Rebel Soul" на Kid Rock e на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика