Josh Groban пусна пилотното "Brave"

 

Новият албум на изпълнителя ще излезе през февруари

 

 

Суперзвездата Gosh Groban направи премиера на "Brave", пилотен сингъл от неговия предстоящ шести албум "All That Echoes", който ще излезе на 5 февруари 2013 година през Reprise Records. Записът е продуциран от председателя на Warner Bros. Records, Rob Cavallo, който освен това е работил с Green Day, Goo Goo Dolls и много други. Сред другите продуценти на диска са Walter Afanasieff и Lester Mendez.

 

 

"Brave" е най-пресният пример за едно последователно движение на Groban към един по-китарно ориентиран звук, както и към по-ритмични аранжименти, нещо което той се опитва да постигне на своите турнета през годините в желанието си да изненада своите фенове. "Искахме песента да има интензивност и енергичност, дори ако вокалите продължават да бъдат по-традиционни като стил", казва Groban. "Целта беше да се опитаме да свържем тези два свята." Написана съвместно с дългогодишния му партньор текстописеца Tawgs Salter, “Brave” също така бележи и първия път, в който Groban си сътрудничи с канадската певица и автор на песни Chantal Kreviazuk.

 

 

 

 

Чети и: Kid Rock с нова песен за Нова година

 

 

Josh Groban записва над 25 песни за "All That Echoes". В него ще бъдат включени оригинални песни като "False Alarms" с участието на Lester Mendez, парче за което изпълнителят казва, че първоначално е написано за албума "Illuminations", просто “ситуацията не е била подходяща”.

 

 

В "All That Echoes" ще могат да бъдат чути и кавъри на "I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)" на Stevie Wonder, "The Moon Is A Harsh Mistress" на Jimmy Webb и "Falling Slowly" на The Swell Season от филма и спектакъл на Бродуей "Once".

 

 

Албумът “All That Echoes” на Josh Groban ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика