Стела от X Factor с първи сингъл

 

Песента се казва "Mistake"

 

 

Момичето с китарата от първия сезон на музикалното риалити X Factor поднесе коледен подарък на своите почитатели. Броени часове преди Рождество Христово старозагорката представи пред феновете си “Mistake” – това е името на първия й самостоятелен сингъл.

 

 

Музиката е на младата изпълнителка, текстът на неин приятел – текстописеца и музикант Ангел Ангелов, а аранжиментът на бас китариста Александър Леков. Стела признава, че има “Mistake” още преди участието си в X Factor, но чак сега е намерила правилните хора, с които да го реализира.

 

 

 

 

Не закъсняха и положителните отзиви за младата изпълнителка от страна на нейните почитатели на страницата й във Facebook. Определеният от Мария Илиева “кадифен глас” на Стела звучи по неповторим начин. Феновете на певицата дълго време очакваха нещо авторско от нея и чакането си заслужаваше.

 

 

Чети и: Young BB Уoung с нов лейбъл

 

 

“Приемам пускането на парчето не само като коледен подарък за моите почитатели, но и като личен подарък за рождения ми ден.”, казва Стела, която отбеляза 23-тия си рожден ден в края на декември. “Предстои още много работа. Надявам се съвсем скоро да имам възможност да заснема и клип на “Mistake”, допълва певицата.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика