Илиян и Гъмзата - Ефекта Уау

 

Това е първият дует на двамата

 

 

„Ефекта Уау” беше представена за първи път на концерта за 11-тия рожден ден на телевизия „Планета”. Видеото вече е факт и ви го представяме в tochka.bg.

 

 

Песента е първият съвместен проект на Илиян с Гъмзата. Двамата изпълнители вече разкриха пред камерата на "Звездно", че идеята за подобен проект съществува отдавна. Сега обаче се е появила и точната мелодия, създадена от композитора Иво Моллов – Гугутката и текст на Мариета Ангелова, която реално да даде живот на проекта.

 

 

Илиян и Гъмзата не крият, че са много доволни от крайния резултат, а доказателство за това е и начина, по който песента бе приета от публиката. Със сигурност ефектният видеоклип, дело на режисьора Николай Нанков, ще допринесе за още по-големия успех на "Ефекта Уау".

 

 

 

 

Той е реализиран в популярно столично заведение, а допълнителен колорит внася и участието на красивите момичета от балет "Nova dolls". Илиян и Гъмзата вярват, че съвместната им работа ще продължи и занапред и това няма да е единствения им дует. Все пак, за в бъдеще те смятат да избягат от характерната стилистика, която носи "Ефекта Уау" и да ни изненадат с нещо много различно.

 

 

Информация от plenta.tv

 

 

Чети и: Nicole Scherzinger показа обложката на „Boomerang”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика