Slash пусна специално обръщение на български

 

Легендата ще изнесе концерта си в София на 4 февруари

 

 

До концерта на легендарния китарист Slash в София остава по-малко от месец! Последната новина около предстоящото шоу е специалното обръщение на звездата към родните фенове, което той пусна на официалната си страница във Фейсбук, при това на чист български език! Само час след това, постът беше харесан от над 700 човека!

 

 

Ето и оригиналния текст: „Хей, България, идвам за моя първи концерт във вашата страна на 4 февруари в зала Фестивална. Елате и преживейте едно страхотно Rock n Roll шоу!!!”.

 

 

 

 

Безспорно, това се очертава да бъде едно от най-силните музикални събития, с които ще бъде открита  концертната 2013 година! Slash пристига със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators за първия си концерт в България. Шоуто ще се състои на 4 февруари, понеделник, от 20:00ч. в столичната зала Фестивална.

 

 

Чети и: Nelly Furtado e черно-бяла и очакваща в новия си клип

 

 

Междувременно беше потвърдена още една  дата от предстоящото турне, промотиращо последния солов албум на Slash “Apocalyptic Love” (Roadrunner / Орфей Мюзик). Това ще бъде шоуто на бандата в Дубай на 31 януари 2013, като веднага след това застъпва с 21 концерта в цяла Европа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика