Laura Pausini е гост звезда в новия албум на Josh Groban

 

Изпълнителката е номинирана за престижните награди Premio lo Nuestro

 

 

Laura Pausini ще зарадва своите фенове с един необикновен подарък: певицата е гост звезда в новия запис на Josh Groban. Josh пожелал да направи дует с изпълнителката и така “E ti prometterò” става факт. Трогателното парче е на италиански език и ще бъде включено в продуцирания от Rob Cavallo нов албум на Josh “All That Echos”, който излиза на музикалния пазар на 5 февруари 2013.

 

 

Laura се среща с Josh преди повече от 10 години, през 2002, по повод концерта за Нобеловите награди. По време на шоуто двамата изпълняват известната класиката “Imagine” на John Lennon, заедно с други известни звезди като Carlos Santana, Willie Nelson, Sissel Kyrkjebo, Jessica Lange и Anthony Hopkins.

 

 

Чети и: Destiny's Child пускат нов албум

 

 

2013 година започва изключително добре за Laura, като освен престижния дует с Groban, наскоро италианската певица получи и номинация за Premio lo Nuestro, една награда, която се връчва всяка година на най-популярните латино артисти, в категорията “Най-добро видео” за песента “Jamas Abandone” (“Non ho mai smesso”).

 

 

Албумът “All That Echos” на Josh Groban  ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика