Hurts обявиха съдържанието на новия си албум

 

Дискът ще излезе на 11 март

 

 

Hurts разкриха имената на песните, които ще влязат в новия им албум "Exile". Тавата ще излезе на 11 март и у нас ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Премиерата на пилотния сингъл от албума "Miracle" ще бъде с един ден по-рано -10 март.

 

 

Групата публикува в мрежата тийзър видео за подготовката около "Exile", което до момента има над половин милион гледания. Видеото дава достъп в студиото и поглед върху работата на музикантите върху новия албум

 

 

 

 

Във клипа може да се чуе и откъс от друга нова песен на дуета - "The Road".

 

 

"Miracle" имаше радио премиера във Великобритания в ефира на Radio 1. Медията определи сингъла като „микс от качествена композиция, брилятна продукция и пълна увереност”.

 

 

Ето траклиста на "Exile":

 

 

1. Exile

 

2. Miracle

 

3. Sandman

 

4. Blind

 

5. Only You

 

6. The Road

 

7. Cupid

 

8. Mercy

 

9. The Crow

 

10. Somebody To Die For

 

11. The Rope

 

12. Help

 

 

"Exile" е вторият студиен албум на групата след излизането на сензационния дебютен проект "Happiness" през 2010г. Той дебютира в британската класация за продажба на албуми на 4-то място с 25 хиляди продадени копия. Този резултат превърна Hurts в най-бързо продаваната група на Острова за 2010-та година. До момента албумът има над 2 милиона продадени копия по целия свят ; #1 в iTunes чартовете на Германия, Швейцария, Австрия, Финландия и Люксембург ; златен статус на продажби във Великобритания и Австрия, 2 пъти платинен статус в Германия и Финландия, платинен статус в Полша, Швейцария и Русия. Албумът беше последван от международно турне, за което бяха разпродадени повече от 250 хиляди билета.

 

 

Чети и: Wynter Gordon пусна безплатно „Sanguine”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика