Галена, Преслава и Борис Дали - "Бутилка"

 

Взривяваща хит комбинация

 

 

С много оригинално и купонджийско видео, може да се похвали песента "Бутилка". Това е първото трио, в което своите гласове обединиха три от най-обичаните поп-фолк звезди - Борис Дали, Галена и Преслава.

 

 

За своя съвместен проект изпълнителите заложиха на огнени ритми, закачлив текст и забавно видео, което е сериозна предпоставка за един бъдещ хит. Положителните оценки на меломаните не закъсняха и само часове след премиерата си новото трио пожъна огромен успех.

 

 

 

 

"Бутилка" е по музика на Артан Кастрати, аранжимент на Калин Димитров, текст на Росен Димитров, а режисьор на видеото е Николай Скерлев.

 

 

Наред с този проект, всеки от изпълнителите работи активно и по своите самостоятелни песни, с които да зарадват феновете през 2013 година. Преслава вече се готви за своята отговорна задача като треньор в музикалното риалити "Гласът на България 2". Борис Дали пък е на финалната права в подготовката на своя нов самостоятелен албум, който скоро ще бъде на музикалния пазар.
В момента Галена се е отдала на кратка семейна почивка, след края на която отново ще се посвети на срещи с феновете и работа по нови проекти.

 

 

Информация на planeta.tv

 

 

Чети и: Kelly Rowland пусна нов сингъл

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика