Goo Goo Dolls пускат нов албум на 7 май

 

Дебютен сингъл от новия запис е парчето "Rebel Beat"

 

 

Мултиплатинената номинирана за Grammy банда Goo Goo Dolls анонсира издаването на техния нов албум, озаглавен “Magnetic”, на 7 май 2013 година. Дебютният сингъл от “Magnetic” се казва "Rebel Beat" и можете го чуете от олна долу:

 

 

 

 

Бандата, в състав китаристът John Rzeznik, басистът Robby Takac и барабанистът Mike Malinin, записва новото CD в Ню Йорк, Лондон и Лос Анджелис заедно с Gregg Wattenberg (Train), Rob Cavallo (Green Day),  John Shanks (Bon Jovi) и Greg Wells (Katy Perry).

 

 

“Magnetic” е десети студиен албум за триото от Бъфало, Ню Йорк. “Толкова съм горд от новия ни албум”, казва Rzeznik. “Прекарах си наистина страхотно, докато записвахме и научих толкова много от невероятно талантливите хора, които работиха с мен”, продължава той и добавя: “Мисля, че от песните струи истински позитивна енергия. Написването и записването на “Magnetic” промени мисленето ми относно създаването на музика и това да го правиш по един забавен начин.”

 

 

Goo Goo Dolls продават над 10 милиона албума по света и имат 14 топ 10 радио хита, повече от всеки друг артист в историята на формата Hot AC. Те са единствените изпълнители, които имат цели три песни в класацията на Billboard “Топ 100 песни от 1992-2012”, като заемат включително първото място в чарта с “Iris”.

 

 

 

 

John Rzeznik беше въведен в Залата на славата на американските автори на песни и удостоен с Hal David Starlight Award. Наскоро Goo Goo Dolls почетоха президента Barack Obama с участието си като хедлайнери на Inaugural Ball  на The Creative Coalition, което се проведе на 21 януари във Вашингтон, окръг Колумбия.

 

 

Албумът “Magnetic” на Goo Goo Dolls ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Чети и: Феновете избират Българското видео на 2012-та

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика