Двойна хит премиера - Ogi 23 и Wosh&Feel

 

Вадят нови парчета в един и същи ден

 

 

Двете най-популярни млади български банди – Ogi 23 и Wosh&Feel са решили да обединят феновете си като пуснат новите си парчета в един и същи ден, а официалната премиера ще бъде с двойно лайв шоу в клуб Mixtape 5 на 1 февруари (петък).

 

 

С безкрайната си серия от летни хитове като „Добър вечер”, „Почивка” и „3 пръста уиски" (feat. 100 Кила) Ogi 23 се превърнаха в любимата китарна група на сериозните парти хора, а новото им парче с участието на Algoriddim „На Кой Му Дреме” е завой в изненадваща посока – лафчетата в текстовете им са все така на място, но са подплатени с доста по-сериозни жици и речитативи.

 

 

 

 

Изненада очаква и феновете на Wosh&Feel  – половината от The Top Stoppers – новото парче “I Got The Benjamins” е с по-брутален бийт и много по-зъл текст от всичките им тракове досега, но кой знае защо изключително много им отива. Клиповете, които са дело на култовия видеоартист Supers4upen (Оги Костовски) ще имат интернет предпремиера в деня на лайва и официално представяне на сцената на Mixtape 5.

 

 

Стартът е 22:00, входът 7 лв, а минималната възраст за присъствие - 18.

 

 

Чети и: Chambao с нов клип

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика