На 4 юни излиза ‘Princess Of China’ на Coldplay

 

Песента е с участието на Rihanna

 

Coldplay ще пуснат на пазара новия си сингъл ‘Princess Of China’ на 4 юни. Песента е с дуетното участие на супер звездата Rihanna и е четвърти синтгъл от албума на групата, Mylo Xyloto.

 

Tавата достигна до №1 по продажби в 32 държави, включително и в UK и САЩ! Продукцията беше на челното място в 35 територии на iTunes по света, като счупи рекорда по най-много дигитални продажби за една седмица.
 


Сингълът “Princess of China” ще се продава дигитално заедно с ремикс на Invisible Men. Скоро ще бъде готово и видеото към парчето, режисирано от Adria Petty и Alan Bibbyn. Парчето е вече в ефира на най-рейтинговите български радиостанции и става все по-търсено от феновете.

 

 

Coldplay обявиха, че Marina & The Diamonds и Robyn ще са подгряващи на предстоящото им европейско турне. Marina & The Diamonds ще свирят на по-голяма част от концертите, докато Robyn ще излезе на 29 май на Coventry Ricoh Stadium, 2 и 4 юни - на Emirates Stadium в Лондон, 7 юни - Sunderland Stadium Of Light и на 9 и 10 юни на стадиона на Manchester City.


На някои от концертите към Coldplay ще се присъединят и Ash, Rita Ora и Frank Ocean.

 

 

 

 

Още музика