British Sea Power издават нов албум през април

 

Дискът е озаглавен “Machineries Of Joy”

 

 

Петият студиен албум на инди шесторката British Sea Power се издава от Rough Trade Records и ще излезе на пазара на 1-ви април 2013. Издаването на албума ще бъде отбелязано и от обширно британско турне.

 

 

"Machineries Of Joy" е замислен в планините Berwyn, Северен Уелс и записан в студио в Брайтън, със съдействието на Dan Smith и Ken Thomas, работил с David Bowie, Sigur Ros.

 

 

“Иска ни се да вярваме, че албумът е топъл, ободряващ", казва солистът Yan Scott Wilkinson, “Доста разнообразни неща се споменават в стиховете на песните - францискански монаси, кетамин, френски жени, бодибилдинг звезди станали порно звезди…Светът в момента често е едно лудо, истерично място. Не може да си затвориш очите за това, но ние искаме албумът да е „противоотрова” - една добра игра на карти в приятна компания."

 

 

Първите 500 души, които направят предварителна поръчка на албума „Machineries Of Joy” от уеб страницата на British Sea Power, получават лимитиран бонус диск с нови записи и ексклузивен артуърк изрисуван от бандата.

 

 

Чети и: Джъстин Тимбърлейк ще представи на живо "Suit & Tie"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика