Емилия е кукла в новото си видео

 

Очаква ни нещо горещо и много хитово

 

 

Съвсем скоро Емилия ще представи нов видеоклип в ефира на "Планета HD", който е към най-новия проект в репертоара й, озаглавен "Кукла".

 

 

Лентата бе реализирана преди броени дни от режисьора Николай Нанков в снимачно студио в столицата. Емилия засега пази подробностите в тайна, но със сигурност отново ще ни предложи нещо ефекно и оригинално. Песента е динамична, танцувална и с много настроение, по музика на Йорданчо Василкоски – Оцко и текст на Росен Димитров. Имената и на двамата творци са гаранция, че ни очаква нещо наистина горещо и много хитово, което със сигурност ще грабне интереса на меломаните.

 

 

Със своето изпълнение Емилия също ще допринесе за налагането на новия проект, чиято премиера вече се очаква с нетърпение.

 

 

Емилия е сред изпълнителките с най-много номинации за награди в Годишните музикални награди на телевизия "Планета". Нейното име откриваме в категориите "Оригинално присъствие на клубната сцена", "Посланик на българската музика зад граница" и "Албум" – за "Смелите си имат всичко". Един от успешните й проекти от 2012 г., "Ще чакам да ми звъннеш" пък е номиниран за "Песен", "Видеоклип" и за "Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип".

 

 

Информация на planeta.tv

 

 

Чети и: British Sea Power издават нов албум през април

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика