Depeche Mode - Heaven

 

Песента е от предстоящия студиен албум на групата "Delta Machine"

 

 

Depeche Mode представиха видеото към новото си парче “Heaven”, един ден по-рано от предварително обявената дата. Видеоклипът, режисиран от един от майсторите в жанра – Тимъти Саченти, е издържан във фентъзи стилистика, с  готически символи и библейски елементи, а групата „проповядва” в огромна катедрала срещу „Дървото на живота”.

 

 

 

 

Песента е пилотен сингъл от предстоящия албум на групата "Delta Machine", който излиза на 26 март, 2013 г. от Columbia Records.Сингълът ще бъде издаден и на физически носител в две версии: b-side CD сингъл включващ още едно парче от делукс съдържанието на новия албум - All That's Mine и макси сингъл издание с четири ремикс версии.

 

 

"Heaven" b-side CD сингъл:

 

“Heaven” CD сингъл:

 

 

1. Heaven  

 

2. All That's Mine (b side bonus track)

 

 

“Heaven” CD MAXI сингъл:

 

1. Heaven    

 

2. Heaven (Owlle Remix) 

 

3. Heaven (steps to heaven rmx)  

 

4. Heaven (Blawan Remix)     

 

5. Heaven (Mathew Dear vs Audion Remix

 

 

Новият албум на Depeche Mode ще бъде издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в деня на световната премиера. „Delta Machine” излиза в стандартна версия на единичен компактдиск. Албумът ще има и ексклузивно делукс издание на двоен компактдиск, включващо 4 допълнителни нови песни и специална книжка от 28 страници с твърди корици и фотографии, направени от Anton Corbijn, с когото групата работи от дълги години. Албумът е записан през последната една година в Санта Барбара, Калифорния и Ню Йорк с продуцент Ben Hillier.

 

 

Чети и: Емилия е кукла в новото си видео

 

 

В подкрепа на новия албум, Depeche Mode стартират европейската си обиколка на 7 май от Хайаркон Парк в Тел Авив. Пет дена по-късно – на 12 май – ще се състои шоуто на групата в София на стадион «Локомотив». Европейското им турне включва 34 концерта в 25 държави, както и участия на фестивалите Rock Werchter в Белгия, BBK фестивала в Испания и Optimus Alive Festival в Португалия. Концертите на групата ще бъдат на емблематични стадиони като Олимпийският стадион в Рим, Стад дьо Франс в Париж и стадион Локомотив в Москва, преди финалното шоу в Европа на 29 юли в Минск, Беларус. Съвсем скоро Depeche Mode ще обяват подробности и за американската обиколка от предстоящото им турне.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика