Ogi 23 & Algoriddim и Wosh&Feel с нови клипове

 

Режисьор на лените е Оги Костовски

 

 

Два нови клипа са най-горещата тема днес, след едновременна премиера на видеата в официалните канали в youtube и vbox7 на лейбъла Facing The Sun: „На кой му дреме” на Ogi 23 & Algoriddim и Wosh&Feel, като и двата клипа имат уникална визия, дело на видео-артиста Supes4upen.

 

 

„На кой му дреме” е първият високобюджетен клип на най-популярната млада китарна група Ogi 23 след серия парти видеа. Този път клипът им има сюжет като на кримикомедия – фенки на бандата отвличат Ogi 23, на които после се налага да бягат за живота си.

 

 

Най-запомнящата сцена включва Ангел, Билката, Косьо и Algoriddim, обградени от красиви момичета, които заливат себе си и тях с боя. Въпреки че моментът звучи като сбъднатата мечта на всеки мъж, Ogi 23 са запомнили само минусовите температури и допира на ледено студена боя по тялото.

 

 

 

 

Не липсват провокации и в хип-хоп клипа от ново поколение на Wosh&Feel “I Got The Benjamins” – видеото показва партито, на което всеки иска да бъде поканен, а жените са стилизирани като секси зайчета. Самото парче пък бележи промяна в стила на ъндърграунд МС-тата към доста по-клубен звук като Wosh&Feel коментират новия трак в типично свой стил: „Пари, жени, ланци и дискотеки ли? Това пък ни е най-лесното – check this out. Идваме оттам, откъдето никой не ще да дойде и само минаваме. И помнете - веселбата да е царя!”

 

 

 

 

И двата клипа са режисирани от видео-артиста Оги Костовски, по-известен като Supers4upen и носят запазената му марка – смели идеи и смазваща визия.

 

 


Чети и: Премиера: D.U.N.E. - Realize

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

постнали сте един и същи клип

Още музика