Видео: Bruno Mars - "When I Was Your Man"

 

Семпло, ретро и баладично

 

 

Bruno Mars представи музикалното видео към своята брилянтна “When I Was Your Man”, втори сингъл от актуалния албум на хавайската звезда “Unorthodox Jukebox”.

 

 

Във видеото към “When I Was Your Man”, чиято семпла ретро визия е дело на режисьора Cameron Duddy, можем да видим как Bruno изпълнява песента, седнал зад пианото, по време на телевизионно шоу, което в този момент се записва. Въпреки липсата на повече концепция, именно това семпло и елегантно рамкиране на клипа приковава вниманието към най важното – това колко красива е песента със своя трогателен и докосващ сърцето текст.

 

 

 

 

Чети и: Justin Bieber рапира в ново парче

 

 

Пиано баладата, написана от Mars, Philip Lawrence, Ari Levine и Andrew Wyatt и продуцирана от The Smeezingtons, разказва историята на раздялата с момиче, което той е оставил да си отиде от живота му, изразявайки искрена надежда новият мъж да й даде всичката любов и внимание, на които той не е бил способен, когато са били заедно.

 

 

Албумът “Unorthodox Jukebox” на Bruno Mars e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика