Justin Bieber чупи още рекорди

 

Звездата се нарежда на 10-то място в световната музикална история с номер 1 албуми за 4 последователни години

 

 

Принцът на попа стана първият изпълнител с 5 албума под номер 1 преди навършване на 19 годишна възраст. Новината идва след излизането на "Believe Аcoustic". Новият запис оглави класацията за албуми на iTunes в 63 страни по света и дебютира на върха на SoundScan. Само през първата седмица от издаването на акустичната версия на Believe, записът продаде над 211,000 копия.

 

 

С успехите си звездният изпълнител се нарежда на 10-то място в световната музикална история с номер 1 албуми за 4 последователни години. Така той върви по стъпките на величия като Пол Макартни, Бийтълс  и Джей-Зи съответно с постижения за 5, 6 и 7 години.

 

 

Наскоро Джей Би стана най-следваният човек в Twitter. С повече от 33, 9 милиона последователи, талантът мина дори поп дивата Лейди Гага.

 

 

„С невероятният си успех с "Believe Acoustic" Джъстин продължава да ни впечатлява с магнетизъм и артистичност. Албумът показва израстването му като изпълнител и на сцената, и в студиото. Това е човек, който не се страхува да излезе от рамките, въпреки възрастта си. Поздравявам го”, споделя Steve Bartels, президент на лейбъла Island Def Jam.

 

 

Believe Acoustic развълнува билийбърите по света с три нечувани до момента песни – „Yellow Raincoat”, „I Would” и „Nothing Like Us”.

 

 

Началото на март Justin Bieber ще зарадва многомилионните си почитатели с видео към нов хит - „All Around The World” с участието на Ludacris.

 

 

Чети и: Сара Брайтман ще полети в Космоса

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика