Airbourne издават "Black Dog Barking" на 21 май

 

Тавата идва след "No Guts. No Glory." издаден през 2010 година

 

 

Австралийската банда Airbourne ще издаде “Black Dog Barking” през Roadrunner Records на 21 май 2013. Дело на многократно награждавания продуцент Brian Howes, това е третият албум на Airbourne и последовател на “No Guts. No Glory.”, който беше издаден през 2010 година.

 

 

Заразителната музика на Airbourne е използвана в повече от 20 видео игри, безброй филми, трейлъри и т.н. Вдъхновени от групи като Judas Priest, Thin Lizzy, AC/DC и Motörhead, Airbourne печелят фенове от 2003  година насам със своята силна енергия, ударни начални акорди и истински рокендрол. Освен това Airbourne могат да се похвалят с множество признания и награди, включително тази, която отнесоха у дома през 2008 година от Golden Gods Awards на списание Metal Hammer. Техният първи албум “Runnin’ Wild” беше обявен за “Най-добър дебютен албум”.

 

 

Идващи от Уорнамбул, малко градче, в което се пие, на северозападния бряг на щата Виктория, Австралия, Airbourne постоянно трупат нови и нови последователи, благодарение на ескплозивните си лайв изпълнения и фестивални участия, включително хедлайнерски шоута на Wacken 2011, Rock Am Ring/Park (Германия) и Download (UK).

 

 

Чети и: Katy Perry се поти върху нов албум

 

 

Ето какво казва бандата за работата над “Black Dog Barking”: “Албумът е плод на много усилия не само от страна на бандата, но и от продуцентския екип, който работеше часове наред, по седем дена в седмицата, дори на Коледа и в навечерието на Нова година, за да се постигне възможно най-добрия резултат, подкрепен от реални безсмъртни тонове. Сега ние сме готови да ви го предоставим…така че отворете по бира и позволете малко рокеднрол да навлезе в ушите ви.”

 

 

Airbourne са Joel O’Keeffe (вокали/китара), Ryan O’Keeffe (барабани), David Roads (китара), Justin Street (бас).

 

 

Албумът “Black Dog Barking” на Airbourne ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика