Laura Pausini отбелязва 20 години на сцената

 

Една кариера винаги във възход, неповторима и уникална

 

 

По случай 20-годишнината от  дебюта на първия голям хит на Laura Pausini "La solitudine" на италиански, испански и английски (преведен и продуциран от Tim Rice), който й даде възможността да се превърне в най-важната жена изпълнител от Италия на международната музикална сцена, на феновете ще бъдат предоставени три специални инициативи, с което ще бъде отбелязан повода.

 

 

- В рамките на една седмица ще може да бъде свален сингъла "La Solitudine - La Soledad - Loneliness / Medley 2013", парче, което включва три оригинални версии, събрани заедно специално за случая, и ще бъде в продажба от 26 февруари до 5 март ексклузивно на iTunes.

 

 

- Специална тениска за спомен, отбелязваща годишнината, която може да бъде закупена от официалния онлайн магазин на Laura Pausini от 27 февруари.

 

 

- Чисто нова Fans Club Card, достъпна от 27 февруари, за всички онези, които се присъединят към фен клуба, използвайки уебсайта на Laura laura4u.com от 1 февруари.

 

 

 

 

Специалното издание “Inedito Special Edition CD+DVD” на Laura Pausini е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Чети и:  Дебют: Loveable Rogues – "What a Night"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика