Видео: Paramore - Now

 

Албумът "Paramore" излиза на 9 април

 

 

Предстоящият едноименен албум на Paramore ще излезе на музикалния пазар на 9 април 2013 през Fueled By Ramen и ще бъде първият нов материал от поп- рок бандата от Тенеси от почти четири години насам. Причината за забавянето, както триото само поясни неотдавна, е че създаването на този албум е процес на преоткриване на самите тях, за да се завърнат като една “чисто нова банда”.

 

 

“Now”, пилотния сингъл от “Paramore”, разкри групата именно в тази нова светлина. "Това е перфектният начин да започнем едно ново пътешествие, на което се отправяме на този етап от кариерата ни”, споделя бандата за новото парче. “Да покажем на хората, че може да загубиш битката, но да се завърнеш и да спечелиш цялата война. Можеш да възкръснеш от пепелта. Можеш да направиш нещо дори малко, което е по-добре, отколкото нищо. Единственото нещо, което трябва да направиш, е да продължаваш да се движиш напред.”

 

 

Сега музикантите са готови и с видеото към “Now”, в което влизат в ролята на бунтовници в разгара на напрегната битка с тежко въоръжените сили на злото.

 

 

 

 

"Беше голямо забавление, дори само това, че имахме възможността да се потопим до уши в мръсотията”, споделя с усмивка David за снимките на видеото. “Като връщане в детството”. А работата с относително неизвестния режисьор Daniel Cloud Campos, който идва при групата с голямата идея за клипа, отразява точно посланието на песента.

 

 

Чети и: Калин Вельов направи дует с Тони Димитрова

 

 

Албумът “Paramore” – четвърти студиен в кариерата на Paramore – е продуциран от  номинирания за Grammy Justin Meldal-Johnson, известен с работата си с такива разнообразни артисти като Beck, Nine Inch Nails, Tegan and Sara и M83. Новият материал от бандата, който ще съдържа 17 парчета, е силно желаният последовател на техния сертифициран със злато от RIAA албум от 2009 година “brand new eyes”.

 

 

Албумът“Paramore” на Paramore ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика