Премиера: Михаела Филева - "Опасно близки"

 

Печенката, Били Хлапето и Lexus бяха специални гости на премиерата

 

 

Много фенове, приятели и музиканти се събраха в столичния клуб Грамофон за представянето на горещия сингъл на Михаела Филева – „Опасно близки”. Още преди официалния старт на събитието (13 февруари, 21 часа) заведението се изпълни с очакващи да видят на живо красивата Михаела, младия изпълнител VenZy, който участва в „Опасно близки”, както и специалните гости Били Хлапето и Lexus.

 

 

Програмата започна с благодарности от страна на Монте Мюзик (основателите Магдалена Сотирова и Графа) към всички фенове на българската музика, които подкрепят новите изпълнители и им дават шанс да творят. Логично последва стилното видео.

 

 

След бурните аплодисменти дойде кулминацията на вечерта – Михаела, VenZy и Печенката, в съпровод от акустична кирата, пяха специално за публиката. Изпълнението беше изключително въздействащо, а последвалият танц на Михаела и момичетата от The Center показа, че тя е невероятна танцьорка. Лъчезарната Михаела Филева не пропусна никой в благодарностите си за специалната вечер,  сцената се изпълни с букети и подаръци, а както самата тя каза „...един от най-специалните жестове днес е лайфа на Били Хлапето и Lexus”, които бяха част от програмата на шоуто.

 

 

 

 

Михаела Филева е едно от новите имена в каталога на Монте Мюзик. Песента „Когато ти трябвам”, в която партнира на Били Хлапето, е един от хитовете на 2012. VenZy, който участва в „Опасно близки” също е откритие на музикалната компания. Съвсем скоро се очаква да излезе и първия му самостоятелен сингъл.

 

 

Чети и: Чарли Чаплин пее в кухнята на шеф Иван Манчев

 

 

„Опасно близки” е по музика, текст и аранжимент на Графа, режисьор на видеото е Васил Стефанов. Още с премиерата й медиите дават заявки за излъчването й, за първия си ден в интернет песента натрупа над 50 хиляди гледания, което е признание за всеки млад изпълнител.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

mnogo got pesni4ka

Още музика