Дъщерята на Елвис Пресли с нов албум

 

Изминаха повече от 7 години от дебюта на Лиса Мари Пресли

 

 

Сега гласовитата наследница на Краля на рок`енд`рола се завръща с чисто нов запис, озаглавен Storm & Grace. За неговото създаването певицата се събира с топ продуцента T Bone Burnett, отговорен за успеха на имена като Елтън Джон и Рой Орбисън. Записът изненадва с изцяло ново звучене, в контраст с високоенергийния поп-рок на предходния Now What, включващ колаборация с Пинк.

 

"Харесвах парчетата, но мисля, че тогава просто се криех зад пластове от звуци," припомня си Лиса Мари. "По-лесно е да се потопиш в шума, за да не изпъкваш много-много. Новият ми албум, като музика и текстове, е много по-откровен и автентичен."

 

Този път звездната изпълнителка се обръща към южняшките си корени! Със съдействието на Ed Harcourt , Fran Healy (Travis) и Richard Hawley (Pulp), Lisa ни е подготвила топло и акустично звучене, емблематично за традициите на американската соул музика. Първият сингъл - "You Ain't Seen Nothing Yet" разкрива характерния дълбок глас на една от най-известните дъщери в шоубизнеса.

 

"Нямаше срокове", коментира изпълнителката. "Не се опитвах да създам хитове, които да се харесат на определена аудитория. Просто се отдадох на радостта от това да творя с хора, които обичат музиката", споделя Лиса.

 

Резултатът е 28 нови песни, от които 10 включени в Storm & Grace. Дали Лиса Пресли ще задмине по успех татко Елвис, предстои да разберем на 15-ти май. Именно на тази дата нейният трети студиен албум ще излезе на музикалния пазар.

 


 

 

Още музика