Пистамашина записа химн и видео

 

Един "Културен ремонт"

 

 

Пистамашина записа своя химн.Следвайки законите на космическия музикален бизнес и изневерявайки на своята лична традиция, реши да заснеме и видео към него. Така увековечи машинално забележителния пърформънс „Културен ремонт“.

 

 

Вижте клипа в линка долу:

 

 

:

 

 

Пистамашина е музикален и визуален проект, създаден през 2005 г. от група музиканти, които се почувствали уморени и отегчени от членуването в други банди. С дългогодишна кариера, те са истински виртуози в изпълнението на различни музикални стилове.

 

 

Изведнъж през землянската 2008 г., малко преди един не толкова значителен космически взрив, те – бъдещите оператори в Пистамашина, решават да сменят начина на представяне на идеите си за музика и изкуство и създават нещо ново, неопределено, андроидско...

 

 

 

 

Много земляни предполагат, че зад употребата на нинджа маски и мотоциклетни каски се крие желанието на операторите да останат анонимни. Но истината е друга: това са предпазни средства, за да могат те – операторите – да довършат своята мисия на сцена и да устоят на позитивна енергия, която се пръква сред публиката по време на техен лайв.

 

 

Чети и: Goodslav пуска музиката си на собствен сайт

 

 

Съществуват две версии относно произхода на операторите. Някои мислят, че те идват от България, а други, че са група от роботи-андроиди. До този момент обаче никой не залага главата си в подкрепа на едната или другата хипотеза.

 

 

Стилът на Пистамашина е смесица от различни музикални жанрове: алтърнатив, хип-хоп, електроника, дъб, джаз и Sci Fi. Той е бунт на свободната душа, а всеки гиг е изключително аудиовизуално изживяване. Пистамашина се просмуква във вените – светкавично и ударно.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика