Новият сингъл на Foals ще е "Late Night"

 

Новият албум на бандата влезе под номер 2 в класацията за албуми на Великобритания

 

 

Тази седмица оксфордската петорка Foals и новият им запис “Holy Fire” влизат в класацията за албуми на Обединеното кралство под номер 2 – само 1000 бройки делят CD-то от първата позиция. В допълнение “Holy Fire”  влиза в австралийския чарт под номер 1.

 

 

Само за шест години Foals израснаха от това да свирят “техно на китари” на запотени домашни партита до една от най-търсените лайв групи във Великобритания. Известни със своите възпламенителни концерти, музикантите тръгват на напълно разпродадено турне в родината им, включително и две шоута в Royal Albert Hall, в подготовка на своите европейски и американски обиколки.

 

 

От декември насам бандата пусна два нови сингъла: “Inhaler” – една наелектризираща, шаманска мелодия, способна да пречисти душата – и “My Number” – най-близкото, опияняващо и завършено парче, писано от Foals досега.

 

 

Следващият сингъл, който бандата ще пусне на 22 април, е “Late Night”. Той, подобно на “Spanish Sahara” от предишния албум, е чиста, крехка, песен, която те кара да настръхнеш. За текста й Yannis казва: “Част от парчето има нещо общо с баба ми, както и с остаряването, и с това да си на границата на преминаване от едно нещо към друго, и с разкаянието и вината.”

 

 

Чети и: Пистамашина записа химн и видео

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика