Стефани съдбовно татуирана

 

Певицата пусна нов клип

 

 

"Избирам да те имам" е най-новият сингъл на Стефани. В него, както подсказва и самото заглавие, се пее за любов и за мъжа с главно "М". Клипът, обаче визуализира и един друг избор на младата дама – този на вярата в Бога. Точно тук тя показва за първи път последната си татуировка, която представлява надпис на английски език – Got is in my life (Господ е в моя живот). В решението да си я направи, певицата вижда знак от съдбата.

 

 

 

 

В нощта срещу рождения й ден, който беше на 12 февруари, Стефани сънувала сила, която идва от небето и я закриля в делата ѝ. Още на сутринта отишла в студио и пожелала точно тези слова да стоят върху лявото и рамо - от страната на сърцето. ”Човек трябва да се учи да разпознава и следва сигналите, които Господ му изпраща. Именно това направих и аз”, категорична е изпълнителката на „Ара мюзик”.

 

 

 

 

Стефани е една от най-чаровните звезди на българския музикален небосклон. С естествената си красота и неподправено поведение тя грее при всяка нейна изява и във всеки видеоклип. В „Избирам да те имам” гласовитата брюнетка сменя три визии, които варират от спортна през романтична до елегантна. Лентата има сюжетна линия, кадрите от която се редуват с танци, където успешно се включва и самата певица.

 

 

Чети и: Нина Симон днес щеше да навърши 80 години

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика