Премиера: fun. - Why Am I The One

 

Или как бандата стигна до славата и успеха

 

 

fun. пуснаха чисто новото видео към последния си сингъл “Why Am I The One”. Музикалният видеоклип към песента е съсредоточен върху един винтидж куфар. След като бива оставен на летището, той (със залепен на него етикет с баркод и надпис FUN) се впуска в поредица приключения – от захвърлянето му на боклука през попадането му в заложна къща до това да бъде возен на мотор и да участва в игра на покер.

 

 

"Проследихме пътя на един изгубен куфар”, обяснява Andrew Dost. "Така че този път не сме ние звездите във видеото”. И действително въпросният куфар заема по-голямата част от времето в клипа, докато момчетата от fun., облечени в елегантни ретро костюми, остават предимно в периферията.

 

 

 

 

"Смятам, че има много метафори във видеото, които могат да се свържат с нас и изминалата една година, но е видео, което се надявам да накара хората да се почувстват по много различен начин следващия път, когато отидат на летището и предадат багажа си", казва китариста Jack Antonoff. "Всъщност това е много сериозно видео, дори и да изглежда лековато и забавно, то носи едно доста дълбоко послание.”

 

 

"Песента е за това, постоянно да си на път, нещо което се случва с нас през последните десет години, но през изминалата една – повече от когато и да било.”, споделя Ruess. "Например, в момента аз живея никъде. Нямам апартамент, нямам нищо. Преди се преместих от Феникс в Ню Йорк, а сега се местя от Ню Йорк кой знае къде? Но това е всичко, което познавам, така че съм свикнал”.

 

 

Чети и: Михаела Филева превзе ефира

 

 

"Why Am I Тhe One" e най-новият сингъл от втория албум на fun., "Some Nights", от който са парчетата "Carry On" и едноименното "Some Nights", както и техният супер хит “We Are Young ft. Janelle Monae”, продал над 6.2 млн. копия и донесъл на бандата Grammy за “Най-добра песен на годината”.

 

 

Албумът “Some Nights” на fun. е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика