"Now What?!" е новит албум на Deep Purple

 

На Kavarna Rock 2013 рок легендите ще представят дългоочаквания си нов проект

 

 

Както вече знаете Deep Purple ще пристигнат това лято на Kavarna Rock и ще зарадват феновете си с нов албум. Вечните Purple идват за втори път в Каварна, но този път ще поднесат страхотен подарък на българската публика, като представят новия си албум.

 

 

В края на миналата година, групата обяви, че след осемгодишна пауза, на бял свят ще се появи нов албум. „След последния албум дойдоха седем години, прекарани в невероятни турнета. След това телефонът звънна...Сега какво!? (Now what?!)” разказва шеговито Иън Гилън за начина, по който са достигнали до заглавието на новата тава.

 

 

Now What?!"" е продуциран от Боб Езрин, един от най-известните рок продуценти, работил с  Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss и много други рок величия.

 

 

Purple споделят, че през последните двайсет години групата не се е доближавала толкова много до звученето на 70-те, както сега. ""Now What?! носи превъзходното и елегантно звучене на „Perfect Strangers“, и същевременно дивата свобода на Made in Japan. Иън Гилън наскоро разкри някои работни заглавия като “Out Of Hand”, “Uncommon Man”, “Hell to Pay”, които може би ще вземат участие в проекта.  За най-големите почитатели ще бъде пуснато лимитирано издание, което ще включва и DVD с интересни истории покрай създаването на парчетата, разказани от членовете на групата.

 

 

"Now What?!" носи със себе си и друго голямо събитие. Това ще бъде името и на световното турне на Deep Purple, чийто дати ще бъдат оповестени съвсем скоро.

 

 

Чети и: Стивън Тайлър и Джо Пери влизат в Залата на славата

 

 

Датите на Kavarna Rock 2013, обаче са вече известни, така че очакваме да видим Deep Purple в началото на лятото на българска сцена. Тази година фестът ще продължи два дни – на 1-ви и 2-ри юни, като отново ще срещне българските фенове със световноизвестни рок групи.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика