Deep Zone и Криско – Някой друг

 

На 13-и март Deep Zone тръгват на турне

 

 


По случай 13-годишнината от създаването на Deep Zone Project, излезе дългоочакваното видео към най-новия им сингъл, реализиран съвместно с рапъра Криско. Песента се казва "Никой Друг" и се очаква да бъде поредната успешна колаборация, в която се съчетават различни стилове като дъбстеп, електро, фолкор и хип-хоп.

 

 

Ако прочетете коментарите под клипа в YouTube ще разберете, че в парчето е използвван готов семпъл, свален от интернет. Той е дело на Vengeance.

 

 

 

 

Kато реверанс и подарък към феновете си, от 5-ти до 15-ти март песента ще бъде предоставена за свободно изтегляне от официалния сайт на групата, заедно с някои по-стари авторски песни правени в периода 2000 - 2012 г. За тези години Deep Zone успяха да направят над 300 авторски песни, ремикси, участия и турнета в България, САЩ, Китай, Англия, Португалия, Турция, Украйна, Малта, Румъния, Гърция, Сърбия и Кипър.

 

 

Чети и: Box TV стартира турне в девет български града

 

 

2012 е годината, в която групата подписа договор с румънския топ лейбъл Ротон, като по този начин музиката им вече се разпространява и звучи в клубове, дискотеки, телевизии и радиостанции на 5 континента.

 

 

От 13-ти март Deep Zone, Криско и куп други артисти тръгват на национално турне с първата телевизия само за българска музика – Box TV.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

много е яка

Още музика