Lil Wayne отлага турне заради албума си

Снимка: Nabil

 

"I Am Not A Human Being II" излиза на 26 март

 

 

Рапърът Lil Wayne обяви официално, че отлага тазгодишната си европейска обиколка за октомври 2013. Датите за турнето, което трябваше да стартира от Дъблин на 8-ми март бяха изместени през есента. Ето и причините посочени от музиканта:римите:

 

 

„Отлагам европейското си турне, за да издам новия си албум "I Am Not A Human Being II" в целия свят на 26-ти март. Не искам концертите или албумъта ми да бъдат претупани. Така въпреки големите ми надежди, взех решение да изместя турнето си през октомври. Благодаря предварително на всички мои фенове в Европа за това, че ще се заредят с търпение и заедно с Mac Miller очакваме да се видим. Никога не правя нищо половинчато, затова обещавам да подаря на всички присъстващи страхотно шоу и незабравимо изживяване”, коментира Lil Wayne.

 

 

Чети и: Ciara пусна "Body Party"

 

 

За съжаление 2 Chainz, който също трябваше да се присъедини към обиколката на Weezy, няма да има възможност да участва в концертите. Въпреки това феновете не бива да остават разочаровани, защото компанията на Mac Miller е гарантирана, а съвсем скоро ще стане ясно и името и на още една гост-звезда. Коя ще бъде тя, предстои да разберем съвсем скоро от www.youngmoney.com.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика