Portugal. The Man анонсираха нов албум

 

"Evil Friends" ще излезе на 4 юни

 

 

Изпълнителите на Atlantic Records- Portugal. The Man обявиха датата, на която ще издадат новия си албум. Записът "Evil Friends", продуциран от Danger Mouse, ще бъде достъпен от 4 юни. Бандата направи премиера на видеото към едноименния пилотен сингъл от CD-то "Evil Friends" през официалния си сайт.

 

 

Вижте клипа в линка долу:

 

 

 

 

Portugal. The Man ще свирят на Snowball Music Festival в Winter Park, Колорадо, а другата седмица ще бъдат хедлайнери на партито Tumblr’s “F*ck Yeah на SXSW Interactive.

 

 

Следващия месец бандата ще изнесе редица концерти, които ще са едно добро подгряване за участието им на Coachella, което ще бъде последвано от изява на откритата сцена на "Jimmy Kimmel Live!" на 22 април. Това лято Portugal. The Man ще изнесат шоута и на фестивалите Bonnaroo и Governors Ball в Ню Йорк. На 5 юни бандата ще отбележи излизането на "Evil Friends" с участие в шоуто "Late Night with Jimmy  Fallon".

 

 

Албумът "Evil Friends" на Portugal. The Man ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Траклист на "Evil Friends":

 

 

1. Plastic Soldiers

 

2. Creep In A T-Shirt

 

3. Evil Friends

 

4. Modern Jesus

 

5. Hip Hop Kids

 

6. Atomic Man

 

7. Sea of Air

 

8. Waves

 

9. Holy Roller (Hallelujah)

 

10. Someday Believers

 

11. Purple Yellow Red and Blue

 

12. Smile

 

 

Чети и: Видео: NKOTB - Remix

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика