One Direction са готови с DVD албума си

 

Up All Night - The Live Tour с премиера у нас на 28 май

 

След феноменалния успех на албума Up all night в световните чартове, напълно разпродадено турне в Европа (2012) и САЩ (2013), собствена линия за играчки, момчетата от One Direction са готови с дебютния си DVD албум.

 

Освен това колекционерски брой на списание Хай-Клуб, посветен единствено и само на One Direction ще излезе на 28 май. А в него ще има 32 страници, от които ще разберете всичко за момчетата, екслузивни снимки и постери за вашата стая.

 

"Up All Night - The Live Tour"  DVD концертният албум е заснет през януари 2012 в "Bournemouth BIC Arena". Той включва концерт на Найл, Зейн, Хари, Луис и Лиъм от тяхното дебютно турне във Великобритания и Ирландия. Момчетата представят всичките си хитове и сингли от албума плюс няколко неочаквани изненадващи изпълнения.


Up All Night - The Live Tour включва и допълнително бонус съдържание за всички фенове на бандата - екслузивен майкинг behind the scenes и документален филм, разкриващ живота на 1D по време на турнето. В DVD - то са включени и видеоклиповете на What Makes You Beautiful, Gotta Be You and One Thing.

 

 

Още музика