Търси се двойник на Дичо за клип

 

Щастливецът ще спечели и уикенд в Синеморец

 

 

През месец март се търси двойник на популярния изпълнител Дичо. Всеки, който смята, че може да пее добре негови песни, че има дори бегла визуална прилика с него или може да имитира негово поведение и жестове, ще се бори за първото място.

 

 

Той  трябва да изпрати своето име, снимка, телефон за обратна връзка и кратък текст по какво смята, че си прилича с Дичо на адрес dvoinik.di4o@gmail.com. На 30 март, след проведен подобор, ще бъде избран победителят в Бар La Cubanita. Той ще получи за награда заснемане в новия клип на Дичо и един уикенд в хотел-ресторанта в Синеморец, който певецът и приятелката му Карина стопанисват през лятото.

 

 

 

 

Идеята за конкурса за двойник идва от обичайната за Дичо настройка за забавления и от убеждението му, че всеки човек си има по няколко двойника, пръснати по света, които освен физически, си приличат и на чисто енергийно ниво.

 

 

Чети и: HIM - Tears On Tape

 

 

Междувременно Дичо е в разгара на няколко музикални проекта, единият от които е съвместното парче "Hardcore" с хадкор бандата Vendetta. Освен в рока, изпълнителят много скоро ще ни поднесе изненади и в други интересни стилове.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика