Премиера: ZAZ - On ira

 

Новият ѝ албум "Recto Verso" ще излезе на 13 май

 

 

Френската сезация ZAZ представя новия си сингъл "On ira" (музика: Kerredine Soltani) от предстоящия албум "Recto Verso", който ще излезе на 13 май 2013г. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

 

 

ZAZ няма постоянен адрес във времето и пространството. Въпреки това, тя има хронология. Знаем за следването в консерваторияга на Тур и музикалното училище в Бордо. Знаем за участието й в различни групи и формации, с които пее джаз, рок, блус и френски шансони.

 

 

За известен период е в редиците на хор, след това се изявява в клубове, кабарета и по улиците на Париж. Докато не идва срещата с композитора на “Je veux” - Керадин Солтани, който й предлага да запише песента. Солтани я запознава с Рафаел, който й предлага договор с лейбъл. През 2010г. идва и огромният неочакван  успех. ZAZ е сензация, тя е на върха на славата и има два двойно платинени албума (студиен и концертен).

 

 

Чети и: Flo Rida + Jennifer Lopez = Sweet Spot

 

 

ZAZ, малката фея с божествен глас и неподправен, дрезгав тембър (подобно на самия живот), тръгва отново на път – енергична и решителна. Тя ни представя първия си сингъл "On ira" от предстоящия си студиен проект. Песен с огромен положителен заряд, носеща характерния и завладяващ темперамент на певицата. "On ira" е връзката между последния и новия албум – в духа на неореализма “Je veux”, но и като покана за пътешествие: колоритно и необузданно като картина на Гоген.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика