Емилия недоволна от тазгодишните поп фолк награди

 

По думите ѝ конфликтът с Анелия е задкулисен

 

 

"Не съм доволна от наградите за поп фолк, дадени тази година от телевизия "Планета", каза Емилия в предаването „ВИП зона“ по радио „Веселина“. "Искреността води до много скандали, за което се извинявам", уточнява изпълнителката.

 

 

По думите ѝ много от колегите ѝ са били ощетени: "Не съм съгласна, че се номинираха албуми, излезли през ноември и декември същата година. Това са неразгърнати проекти, които нямаха време да се популяризират сред феновете“.

 

 

"Анелия заслужава приза за изпълнител на годината", беше категорична е Емилия. "Много уважавам Цветелина Янева и хората, които се трудят, затова тя също е достоен носител на наградата „Най-добър албум“, допълни изпълнителката.

 

 

"Не ми хареса обаче начинът, по който беше обявена наградата“, откровена е звездата. Тя си подели с Цвети Янева отличието в категория „Най-добър албум“. Признава, че за миг се е колебаела дали въобще да излезе и да приеме статуетката, но се почувствала длъжна заради хората, които цяла година я подкрепят.

 

 

"Наградите не са моя живот, но те са някаква оценка за труда ми", обобщава певицата. Тя признава, че има конфликт между нея и Анелия: "Но не съм за тази, която ще говори“, каза Емилия. По думите й конфликтът е задкулисен и затова феновете не могат да получат ясна представа за нещата.

 

 

Чети и: Премиера: Рут Колева - Slow Fire

 

 

"Аз искам да говоря за друго, но такива са нещата от живота. Има много мъже и жени, които са в моята ситуация. Не знам дали това е цирк, но всички, които уважават себе си, не трябва да мълчат. Сега се чувствам много по-добре и отърсена от един товар“, допълва Емилия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още музика