Jamie Cullum подготвя нов албум

 

"Momentum" ще излезе през месец май

 

 

Британския поп и джаз изпълнител Jamie Cullum повдигна завесата над своя 6-ти студиен албум "Momentum", който ще излезе на 20-ти май.

 

 

Дискът e продуциран от Jim Abbis (Adele, Artic Monkeys) и Dan The Automator (DJ Shadow, Kasabian). В съчетание с талантиливите умения на изпълнителя за писане на музика, резултатът е страхотни песни като заглавната "The Same Things", душата на албума "Sad, Sad World" (създадена по време на пътуване към Лондон с влак) и колаборацията с Dizzie Rascal в "Must Be The Music".щ

 

 

"Албумът е за онзи противоречив период, в който човек се превръща от младеж във възрастен човек. Започваш да гледаш на света по различен начин и виждаш нещата в истинската им светлина – едновременно грозни и красиви. Уловен си от свежото чувство за осъзнаване на голямата картинка, което е примесено с онези стари схващания в ума ти", коментира идеята зад новите си песни Jamie.

 

 

Първи сингъл от Momentum е песента "Everything You Didn't Do".

 

 

 

 

С повече от 10 милиона продадени копиа на записите си, Jamie Cullum се радва на изключителен възход на своята музикална кариера. Билетите за концертите му по цял свят се продават светкавично, а някои от проектите му включват топ имена като Stevie Wonder, Pharrell, Rizzle Kicks, The Roots и много други.

 

 

Ето траклиста на "Momentum":

 

 

1. The Same Things

 

2. Edge Of Something

 

3. Everything You Didn't Do

 

4. When I Get Famous

 

5. Love For $ale (Feat. Roots Manuva)

 

6. Pure Imagination

 

7. Anyway

 

8. Sad, Sad World

 

9. Take Me Out (Of Myself)

 

10. Save Your Soul

 

11. Get A Hold Of Yourself

 

12. You're Not The Only One

 

 

Чети и: Видео: Taylor Swift -22

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика