Новата песен на Емилия ще е балада

 

Изпълнителката не разкрива името на сингъла

 

 

Новата песен, с която Емилия ще зарадва своите фенове ще бъде чувствена и много силна балада. Певицата отдавна искаше да представи подобен проект, но сега най-накрая тя финализира работата си по него и записа мелодията.

 

 

Новото музикално предложение в репертоара на звездата на "Пайнер" е по музика и аранжимент на Артан Кастрати, и текст на нейния колега Стефан Илчев. "От доста време не съм правила балада и днес искам да излея душата си в нея....Мноооого е тъжна, чак настръхвам!!!", споделя Емилия в страницата си във Facebook.

 

 

Със сигурност песента е очаквана с голям интерес и от меломаните, защото в последно време изпълнителката залага повече на по-динамични парчета. Няма балада на Емилия, която да не се е настанила в музикалните класации и трайно да е докоснала сърцата на почитателите на хубавите български песни.

 

 

Чети и: Видео: Pitbull ft. Christina Aguilera - Feel This Moment

 

 

Последната представена от певицата лирична мелодия, "Грешница", дори бе отличена с приза "Баладичен хит на 2011". Това и даде право да връчи наградата на тазгодишната церемония на своята колежка Кали за песента "Недей, сърце". Самата Емилия заслужено грабна статуетката за "Албум на 2012" за представения от нея проект "Смелите си имат всичко".

 

 

Информация на planeta.tv

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика