Thirty Seconds To Mars привършват новия си албум

 

"Love Lust Faith + Dreams"  ще излезе на 21 май

 

 

Thirty Seconds To Mars работят  усилено върху своя 4-ти студиен албум. Днес бандата разкри, че ще бъде озаглавен "Love Lust Faith + Dreams"  и ще бъде издаден на 21-ви май от лейбъла на Universal Virgin. Негови продуценти са Jered Leto и Steve Lillywhite (The Rolling Stones, U2).

 

 

Вчера първият сингъл от  предстоящия диск "Up In The Air" се завъртя за първи път не само по световните радиостанции, но и в Космоса - на Международна станция на НАСА. Докато парчето звучеше, Thirty Seconds To Mars  бяха в Контролната за космическите мисии зала в Хюстън, където отговаряха на въпроси. Те разговряха с астронавтите на борда на ракетата Falcon 9, Tom Marshburn. Феновете също взеха участие като се включиха с въпроси към своите идоли.

 

 

На 18-ти март 2012 се разкри и обложката на "Love Lust Faith + Dreams" чрез профилите на бандата в социалните мрежи. Тя включва картината "Isonicotinic Acid Ethyl Ester" (2010-2011), част от серията Творби на точки на международно признатия художник Damien Hirst. Втора картина на талантът, част от серията Цветни графики, ще бъде отпечатана върху диска на Thirty Seconds To Mars.

 

 

Ето траклиста на "Love Lust Faith + Dreams":

 

 

1. Birth

 

2. Conquistador  

 

3. Up In The Air

 

4. City Of Angels

 

5. The Race

 

6. End Of All Days

 

7. Pyres Of Varanasi

 

8. Bright Lights

 

9. Do Or Die

 

10. Convergence       

 

11. Northern Lights

 

12. Depuis Le Début    

 

 

Чети и: M.O пускат втория сингъл

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика