Видео: Trey Songz - Fumble

 

Черно-бяла меланхолия

 

 

Ако можеше да върнеш времето назад, щеше да промениш много неща – да съумееш да оцениш любовта, която имаш, да осъзнаеш колко ценно е това, което държиш в ръцете си и да не му позволиш да си тръгне. Понякога обаче е твърде късно, не можеш да залепиш счупеното, защото парченцата отдавна са изметени и изхвърлени на боклука.

 

 

Тогава ти остава да напишеш балада, в която да излееш чувствата си и да я посветиш на изгубената любов. Точно това е направил и Trey Songz, който успя да се докаже като превъзходен изпълнител на лирични и прочувствени песни, в новото си парче.

 

 

 

 

"Fumble" е поредният сингъл, който имаме възможността да чуем от актуалния албум на R&B звездата, "Chapter V", появил се на музикалния пазар през лятото на 2012 година.

 

 

Черно-белият клип е дело на режисьора Manuel Concha. Видеото започва с Trey, който пише любовно писмо, а след това преминава в монтаж от кадри зад сцена от турнето на изпълнителя на Atlantic Records, който пътува по света, но не може да спре да мисли за своето момиче.

 

 

"В песента основно става дума за това да имаш някого, който би направил всичко за теб, един човек, който би отишъл до края на света и обратно, но ти не го осъзнаваш, докато не стане прекалено късно”, казва Trey за Billboard. "Да държиш сърцето на някого в ръцете си и да го изпуснеш."

 

 

Албумът "Chapter V” на Trey Songz е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Чети и: Джъстин пусна видео за възрастни

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика