На концерт на Ne-Yo с Music Point

 

Станете задочно част от публиката в "O2 Arena" в Лондон

 

 

Преди седмица американският R&B артист Ne-Yo изнесе грандиозен концерт в британската столица и екипът на Music Point стана част от шоуто. Тази вечер предаването на "Хоризонт" за най-горещите нови хитове ще ви потопи в атмосферата на незабравимото преживяване. Саунд продуцентът Иван Ласков се включва от Брайтън с разказ за това, което е видял заедно с около 20-хилядна публика в Лондон. Чуйте ключовите моменти от спектакъла и някои от най-добрите хитове на Ne-Yo.

 

 

В изданието очаквайте информация и за новия албум на Justin Timberlake  “20/20 Experience”.  За последно Justin беше в класациите преди близо седем години и очакванията са големи. Прогнозите са продажбите тази седмица да достигнат половин милион копия и 32-годишният артист да се озове на върха в Билборд 200. В петък в Music Point Младен Петков ви представя някои от песните в албума, които обобщават цялостното му звучене.

 

 

Чуйте разбиващото  ново парче на Will.I.Am и Justin Bieber, предложения от Macklemore, Pink, Rudimental и изпълнение на звездата, която за подаръци получава лъскави коли, но все още няма шофьорска книжка.

 

 

Този петък Music Point започва от 20 часа веднага след предаването по "Хоризонт" на футболната среща между отборите на България и Малта.

 

 

Чети и: Rihanna пусна ремикс на "Pour It Up"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика