100 Кила в катафалка

 

Шокиращият клип на рапъра е тук

 

 

Новото видео на 100 Кила "Каймака" ще ви шокира с локацията и стилистиката си –клипът е сниман поравно в морга и Централни софийски гробища, а самият рапър № 1 лежи в ковчег, возен от катафалка "Кадилак". Естествено в края на клипа 100 Кила оживява и даже налага Смъртта с помощта на рапъра Големия, който също участва в парчето, а най-наблюдателните фенове ще разпознаят в няколко кадъра образа на Тупак Шакур - жив и с тишърт на 100 Кила.

 

 

Автор на музиката на "Каймака" е Viktr FB Dobrev, работил вече със 100 Кила по бийтовете на хита "System", а заглавието на парчето идва от "каймака на гъзетата", както Килата описва феновете си. Най-голямото предизвикателство за режисьора Андрей Хадживасилев по време на снимките било да накара гълъбите от ковчега да излетят – пернатите актьори просто не искали да излязат на студа и се наложило да пуснат дразнеща музика, която да ги изгони.

 

 

 

 

Парчето "Каймака" е първият сингъл от предстоящия нов албум на 100 Кила - ZLA10, който вече трябваше да е на пазара, но смяната на правителството осуети плановете и доведе до забавяне на разрешението за издаване на диска, така че феновете могат да го очакват през следващата седмица.

 

 

Чети и: На концерт на Ne-Yo с Music Point

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика