Wiz Khalifa ft. Akon - Let It Go

 

Историята на млада боксьорка

 

 

Wiz Khalifa се завръща в играта с най-новия си сингъл "Let It Go" с участието на Akon. Парчето е от актуалния албум на артиста на Rostrum/Atlantic Records, "O.N.I.F.C.", който излезе на музикалния пазар в края на миналата година.

 

 

В режисираното от Ryan Hope видео изпълнителите остават встрани от светлината на прожекторите, за да влязат в ролята на разказвачи и да ни потопят в историята на младо момиче, чиято голяма мечта е това да бъде боксьорка. Главната героиня в "Let It Go" тренира упорито у дома, посещава вечерно училище и съчетава всичко това с работа в долнопробен стриптийз клуб през нощта. Независимо от пречките, които се появяват по пътя ѝ към успеха, момичето е твърдо решено да не се отказва от това, което желае най-силно и да се бори докрай за реализирането на мечтата си.

 

 

 

 

Актуалният втори албум на рапъра от Питсбърг, "O.N.I.F.C.", който включва също и парчетата "Work Hard, Play Hard", "It’s Nothin’ (feat. 2 Chainz)" и "Remember You (feat. The Weeknd)", е последовател на неговия сертифициран със злато дебютен запис "Rolling Papers", който излиза на музикалния пазар през март 2011 година и вади мултиплатинените хитове "Black And Yellow", "Roll Up" и "No Sleep".

 

 

Чети и: The Saturdays събориха Justin Tumberlake

 

 

Албумът "O.N.I.F.C." на Wiz Khalifa е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика