"Виж какво" правят Малина и Кирил Ефремов

Снимки: Жоро Малев

 

Представяме ви новия клип на звездата

 

 

"Виж какво" се казва най-новата песен на Малина, която е дело на Оцко и Мариета Ангелова. Впечатляващото сюжетно видео е създадено от Жоро Марков, Люси и монтирано от Николай Скерлев.

 

 

Близо два  месеца отнеха  на певицата и екипа ѝ за да приключат работа, но всеки един ден си е струвал усилието. "Две денонощия  снимахме, но аз съм благодарна на всеки за усилията, търпението и съдействието. Няма лесни неща в музикалния бизнес, но публиката се нуждае само от качествени неща и аз реших да не изневерявам нито на стила си, нито на нуждите на феновете. През последните години летвата се вдигна и трябва да внимаваме колко високо скачаме, защото трябват силни ръце за да бъдем уловени. Аз избрах най-силните – тези на Кирил Ефремов" двусмислено и шеговито певицата презентира новия си проект.*

 

 

 

 

Киро и Малина се запознават благодарение на Мариан Вълев – Куката, който е близък приятел на звездата. Имено той предлага колегата за снимките. Запознава ги и те не скриват професионалните си симпатии един към друг. "Кирил ми призна, че много е харесал видеото "Двойници" и като цяло одобрява  това, което правя. Точно това е причината да се приеме моето предложение, защото той и преди е имал покани, но ги е отказвал. Благодарна съм му, че работи с мен и вярвам в това, че приятелството ни не е случайно".

 

 

Част от снимките към видеото са реализирани в Paradise Center. "Собствениците се оказаха мои почитатели и с удоволствие ми предоставиха възможността да работим в неоткрития още търговски център. До този момент тази чест са имали само екипа на "Под прикритие".

 

 

 

 

Малина останала силно впечатлена от коректното отношение на домакините, които направили невъзможното цял един етаж да бъде завършен за деня на снимките към песента "Виж какво". "Това е огромен комплимент и аз съм им благодарна за всичко, което те направиха за мен. Човек не трябва да забравя да благодари, защото човешкото отношение в бизнеса е рядко срещано, а аз го познах в тези хора".

 

 

Проектът "Виж какво" е белязан от много знаци и нови партньорски начала. Едно от тях е работата ѝ с хитмейкъра Оцко, който за първи път прави песен за Малина.

 

 

*(В текста на песента се е пее "виж какво са изпуснали ръцете ти!")

 

 

Чети и: Невена Цонева пропя поп-фолк

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала

Още музика