Десислава Златева пусна първата си песен

 

"Цяла" излезе след напускането на "Гласът на България"

 

 

След края на участието ѝ във формата "Гласът на България", пред Деси, която беше от отбора на Данчо Караджов,  се отвари нова възможност, а именно да създаде тази песен и да продължи да сбъдва мечтата си да пее на голяма сцена.

 

 

Текстът на "Цяла" е дело на сценариста Лора Димитрова, а композитор е Евгени Парцалев. Техният тандем е познат на публиката на "Гласът на България" защото песента "Пътят" донася победата на миналогодишния финалист във формата – Стелияна Христова.

 

 

 

 

Деси и екипът определят песента като личен и лиричен поп проект, а за финалното ѝ звучене изключително много допринася перфектният аранжимент на перкусиониста на Ку-Ку Бенд – Рейди Мачалдо Бризуела. За реализацията на проекта ѝ подават ръка и скъпи за нея хора от вокален състав "Нова музика" и педагогът ѝ Аделина Колева, която прави беквокалите на песента.

 

 

Чети и: Премиера: Нора - Кой си ти

 

 

"Въпреки отпадането ми от "Гласът на България" аз съм щастлива, че участвах защото форматът ме срещна с хора, с които създадох първата си самостоятелна песен – "Цяла". За мен това е едно ново начало и се надявам песента ми да докосне сърцата на хората" – споделя вълнението си от новия проект Деси.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика